Petit Amélie peuterbed

Home » Petit Amélie peuterbed

Peuterbed Petite Amélie kopen

Een peuterbed Petite Amélie is een hoog kwaliteit kinderbed tegen een betaalbare prijs. Bovendien zijn alle peuterbedden van dit merk vervaardigd uit hout en plaatmateriaal. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals wit, zwart, houtkleur en licht grijs peuterbed.

Bij een peuterbed van Petite Amélie kan je ook verschillende accessoires kiezen, zoals een lade onder het bed en een bijpassend nachtkastje. Vanzelfsprekend is alles vervaardigd van kindvriendelijk en duurzaam hout. We leggen je uit waarom de peuterbedden van het merk Petite Amélie zo populair zijn en lichten een aantal modellen toe.

Wat is een Petite Amélie peuterbed?

Een Petite Amélie peuterbed is een kinderbed van 140×70 cm en is verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs. Voor nog geen honderd euro heb je al een fantastisch fancy peuterbed te pakken. Het bedhekje van het petit amelie peuterbed geeft jouw kindje een geborgen gevoel. Dit komt omdat de spijlen het gevoel van de ledikantspijlen nabootst.

Wie is Petite Amélie? Geïnspireerd door de Franse brocante stijl is het bedrijf Petite Amélie in 2010 in Lyon gestart. Het bedrijf ontwerpt en produceert unieke kindermeubels en accessoires voor de kinderkamer. Zo zijn alle producten van Petite Amélie met zorg vervaardigd in Europa uit kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen. Daarnaast is de prijs ook nog eens betaalbaar. Deze combinatie maakt van Petite Amélie een favoriet en populair merk.

Sinds 2013 zijn de accessoires en meubels van Petite Amélie ook in Nederland verkrijgbaar. Ze staan voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid in een eigen stijl.

Peuterbed met matras

Wanneer je een peuterbed van Petite Amélie koopt, kan je kiezen uit het model peuberbed met matras of zonder. De standaard afmeting van een peuterbed matras is 70x140cm. Indien je kiest voor een bed zonder matras kan je altijd bij een andere leverancier een peuterbed matras 70×140 kopen. Deze maten zijn in Europa standaard, dus je hoeft je nooit zorgen te maken of je de juiste afmeting matras peuterbed koopt.

Het peuterbed Petite Amélie is overigens altijd voorzien van een lattenbodem. Denk bij het kopen van een peuter bed ook aan het peuterdekbed en het kinderbeddengoed. Want het beddengoed van het ledikant is natuurlijk te klein.

Ons advies is altijd om tenminste twee setjes kinderbeddengoed te kopen. Twee maal een peuterdekbedovertrek 120×150 cm en twee keer een hoeslaken peuterbed. Mocht er in de nacht een ongelukje gebeuren, dan heb je altijd een schoon setje bij de hand.

Hardloper Petite Amélie peuterbed grijs

Petit Amélie peuterbed grijs is een echte hardloper. De grijze kleur van het peuterbed Petite Amelie grijs is namelijk eenvoudig te combineren bij iedere peuterkamer inrichting. Maar is net wat anders dan een standaard wit of zwart peuterbed, wat ook heel mooi is en eenvoudig in iedere peuterkamer past.

In het assortiment van Petit Amélie peuterbed grijs kan je kiezen uit drie modellen:

  1. Leon Petit Amélie
  2. Peuterbed Plume
  3. Peuterbed met lade

1. Peuterbed Leon Petit Amélie

Het peuterbed Leon Petit Amélie is heeft een dichte voor- en achterwand. De zijkanten zijn voorzien van spijlen. De landelijke grijze tint is zowel geschikt voor een meisjes als een jongenskamer. Wist je dat grijs bijvoorbeeld heel mooi staat bij prinsessen roze?

2. Peuterbed Plume

Bij het peuterbed Plume zijn alle wanden voorzien van spijlen. Dit geeft een ruimtelijk effect in de kamer. Daarnaast zijn de zijhekjes net wat hoger waardoor het peuterbed Petite Amelie een robuustere uitstraling krijgt. De zijhekjes zorgen er bovendien voor dat jouw kleine niet uit bed kan vallen. Dankzij de opening en de beperkte hoogte is zelf in- en uitstappen geen probleem.

3. Peuterbed Petite Amélie grijs met lade

Peuterbed Petite Amélie grijs kan je ook nog uitbreiden met een onderschuif-lade en een nachtkastje. Een grijs peuterbed met lade is handig, omdat je hier eenvoudig diverse spulletjes opbergt. De enkele lade loopt over de hele lengte van het bed, waardoor je een enorme opbergruimte tot je beschikking hebt. Je kan hier ook lange voorwerpen in kwijt.

De onderschuif-lade op wieltjes staat los. Dat wil zeggen dat deze niet aan het Petit Amélie peuterbed grijs is vastgemaakt. Dit is misschien niet voor iedereen ideaal, want het komt natuurlijk snel voor dat de lade scheef onder het bed komt te staan. Daarentegen kost de lade slechts 79 euro. Je krijgt daarvoor veel opbergruimte terug.

Wit peuterbed Colombe

Het model Colombe is een wit peuterbed welke is voorzien van strakke asymmetrische poten. En past eigenlijk in iedere peuterkamer. Niet alleen door de kleur wit, maar ook door het minimalistische design. Door de bijzondere poten past er geen onderschuiflade onder. De hoeken en randen zijn keurig gefreesd en afgerond voor extra veiligheid.

De coating is, net zoals alle andere peuterbedden van Petit Amélie, vrij van schadelijke stoffen. Een wit peuterbed van dit merk is bovendien eenvoudig in elkaar te zetten. Combineer dit bedje met een bijpassend nachtkastje met lade wat de kamer helemaal afmaakt. Leuk detail is dat voor alle lieve knuffels er een poppenbedje Colombe verkrijgbaar is.

Trendy zwart peuterbed Plume

Het peuterbed Plume is naast wit en grijs ook verkrijgbaar in de kleur zwart. Een zwart peuterbed past natuurlijk in iedere kinderkamer. De zwarte korte zijhekjes die dienen als uitvalbeveiliging, kan je op twee manieren monteren. Namelijk tegen het hoofdeinde of voeteneinde. Daardoor kan je het trendy peuterbed Petite Amélie tegen iedere wand in de kamer plaatsen.

Combineer een zwart peuterbed met aardetinten, zodat de kamer wat zachter toont. Decoreer de kamer af met zachte kussentjes, posters en accessoires in vrolijke kleuren. Een snoer met verlichting of een vlaggetjeslijn ziet er altijd gezellig uit.

Kinderkamer inrichten

Een kinderkamer inrichten is erg leuk om te doen. Gaat jouw dreumes over van een ledikant naar een peuterbed? Dan is dit het ideale moment om de kinderkamer qua inrichting aan te pakken. Denk na over de kleuren aan de wand, maar ook over de kleur van het peuterbed.

Als je aan de slag gaat met kleur is een peuterbed Petit Amelie goed in te passen. Dit vanwege de neutrale kleuren wit, grijs, hout of zwart. De verschillende ontwerpen maken het assortiment divers. Er zit daarom altijd wel een geschikt peuterbed jongen of meisje tussen. Ook als je een kleine kinderkamer inricht past de afmeting peuterbed 140×70 cm hier perfect bij.